Et HAV av muligheter for jenter i maritim næring!

Et HAV av muligheter for jenter i maritim næring!

Et HAV av muligheter for jenter i maritim næring! Maritime Bergen

VV eit hav av jenter_mindre

 Maritimt Forum og VilVite inviterer til Et HAV av muligheter. På denne realfaglige rekrutteringskvelden for jenter viser vi at den maritime næringen har mye å by på for den som ønsker en spennende karrière og våger å bryte med tradisjonelle valg.

Sted: VilVite
Tid: onsdag 11.februar kl 17-20
Mer enn 150 jenter fra ungdoms- og videregående skole fra hele Bergensregionen vil få vite mer om hvordan man bli en havbunnsdetektiv, oppleve de syv hav eller jobbe med verdensledende teknologi.

Inspirerende rollemodeller
I samarbeid med utdanningsinstitusjonene og næringslivet vil 30 kvinnelige rollemodeller vise det HAV av muligheter en får ved å studere realfag, maritime fag eller ta en teknisk utdannelse. Årets innledere er blant annet Kathleen Mathisen fra DOF, Gina Jørgensen fra Sjøkrigsskolen og Lena Fosse Schei fra NCE Subsea som vil inspirere med sine erfaringer.
Daglig leder i Maritimt Forum Anne- Kristine Øen er opptatt av at rollemodellene skal motivere og inspirere jenter til å ta utradisjonelle valg:

-Jenter i Norge kan gjøre alt. Likevel finner vi altfor få kvinner i Norges mest spennende og internasjonale bransje. Mange vet rett og slett ikke om alle mulighetene som finnes og velger bort maritime og tekniske fag. Maritim næring er fortsatt svært mannsdominert både når det kommer til sjøfolk og ansatte på land, sier Øen

En suksess
Fjorårets evalueringer ga arrangementet full score fra elever, lærere og foresatte på at dette var et engasjerende og nyttig arrangement for å få en oversikt over valgene jentene kan ta videre. Derfor er det en glede for oss å arrangere Et HAV av muligheter også i år!

Les mer om arrangementet her: 

Tekst: Henriette Munthe-Kaas

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler