Første workshop i Forum Digitalis gjennomført!

Første workshop i Forum Digitalis gjennomført!

Første workshop i Forum Digitalis gjennomført! 2000 1501 Maritime Bergen

 

Engasjementet var stort da rederimiljøet i Bergen var samlet til workshop og samarbeid om nye, digitale løsninger for den maritime næringen. I denne første workshoppen i Forum Digitalis delte nøkkelpersoner fra de ulike bergensrederiene utfordringer, ønsker og ideer for en mer digital fremtid. 

Torsdag 10. februar møttes rederimiljøet i Bergen til den aller første workshoppen i digitaliseringsforumet, Forum Digitalis. Ti av de fjorten rederiene som deltar i forumet var samlet i innovasjonslaboratoriet til Bergen kommune, Innolab.

Forum Digitalis er et samarbeidsforum der den maritime klyngen i Bergen skal samarbeide om å bringe skipsfarten inn i en ny, digital fremtid. Forumet består av 14 bergensbaserte rederier og det er en nøytral samarbeidsarena dere vi utnytter innovasjonskraften til hele det bergenske shippingmiljøet. Her skal nøkkelpersoner fra bransjen skal identifisere utfordringer som kan løses med nye digitale løsninger. De skal jobbe det med å kartlegge behov og kna ut nye og innovative løsninger på tvers av rederiene. 

Under torsdagens workshop ble alle begrensninger lagt til side da vi jobbet med de store tankene og ideene og stilte spørsmålet «what if…?».

Forum Digitalis er fasilitert av Maritime Bergen med støtte fra Bergens Rederiforening, Nærings- og fiskeridepartementet og Sparebanken Vest / Agenda Vestland.

Dette var den første i en rekke av workshops som vil bli gjennomført gjennom 2022. Vi takker for en glimrende start og gleder oss til fortsettelsen!

 

«Together, shaping the future»

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler