Gullkantet utstyrsleveranse til Kina

Gullkantet utstyrsleveranse til Kina

Gullkantet utstyrsleveranse til Kina Maritime Bergen
Foto: TTS.

Foto: TTS

TTS-SCM Marine and Offshore Machinery, TTS sitt nye joint venture selskap har denne uken signert en kontrakt på levering av marine utstyrspakker.

TTS Group ASA sitt joint venture- selskap TTS-SCM Marine and Offshore Machinery med lokasjon i Kina har nylig inngått en viktig og stor kontrakt med det kinesiske verftet Shanghai Shipyard på levering av marine utstyrspakker til seks nye flerbruks tungløft-fartøy.

Det ferske joint venture-selskapet til TTS skal levere utstyr for en prislapp på 270 millioner kroner til seks Cosco-skip.

Verdi på 270 mill.
I følge finansdirektør Henrik Solberg-Johansen i TTS Group er dette en stor kontrakt inn i det nyopprettede felleseide selskapet med SCM i Kina.

– Det var veldig gledelig at vi får levert en total pakke med utstyr fra hele vårt sortiment sier Solberg- Johansen i pressemelding.

Mye falt på plass på kort tid
– Dette er den første kontrakten vi sikrer for dette fellesselskapet.

Det er nemlig ikke veldig lenge siden det det nye selskapet formelt ble stiftet, da dette skjedde i begynnelsen av 2014.
De endelige lisensene fra kinesiske myndighetene kom for et par uker siden. Finansdirektøren forteller at de har jobbet parallelt med den nye kontrakten, men har ikke kunne signere før nå.

I pose og sekk
Fartøyene er bestilt av China Ocean Shipping Group Company (Cosco) og første skipet skal leveres i mai 2016.
Bestillingen er et pakkesalg. Der tungløftskranene kommer fra det nye selskapet og luker og vinsjer leveres fra det eksisterende fellesskapet TTS har i Kina, TTS Hua Hai.

Hele pressemeldingen kan du lese her på TTS sine hjemmesider.

Skrevet av Henriette Munthe-Kaas

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler