Havnasjonen Norge – Eget avsnitt i nytt partiprogram

Havnasjonen Norge – Eget avsnitt i nytt partiprogram

Havnasjonen Norge – Eget avsnitt i nytt partiprogram 812 559 Maritime Bergen

Høyres Stortingsrepresentant Liv Kari Eskeland røper at partiet har planer om mye bra for det maritime på sitt nye partiprogram.

Partiprogrammet er delt inn i fem prosjekt med 50 underpunkt. Ett av punktene er at verdiskapingen skal opp og utslippene ned – fokusområder som norges maritime næring kontinuerlig streber etter å oppfylle.

Liv Kari Eskeland. Foto: Stortinget

Du kan laste ned hele partiprogrammet her, og legg spesielt merke til side 9!

Havnasjonen Norge
I partiprogrammet anerkjenner Høyre at Norge er, har vært, og skal fortsatt være en maritim stormakt, med havet som hoveddelen av grunnlaget for verdiskapingen i landet. Skal vi fortsatt lykkes må fokuset på «grønt» holdes, i tillegg til at vi fortsatt jobber mot økt digitalisering og styrking norsk skipspfart gjennom blant annet en god nettolønnsordning.

Programmet skal vedtas våren 2021, og vi håper Høyres gode intensjoner for Norges nest største næring følges opp. Om du har innspill som du mener Høyre bør ta med, kan du sende dem inn her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler