Industrisamarbeid med Bergen Maritime

Industrisamarbeid med Bergen Maritime

Industrisamarbeid med Bergen Maritime Maritime Bergen

[ingress]Forland Shipping og Havyard Group har inngått samarbeid med Bergen Maritime skole for å øke studentenes kunnskap og interesse for moderne skipsteknologi. [/ingress]

Det kan være utfordrende for videregående- og høyskoler å følge med på den teknologiske utviklingen i bransjen de skal utdanne studenter til. Faglærer ved Bergen Maritime, Jarle Borge, henvendte seg derfor til maritim industri og rederier for å skaffe verktøy som tilbyr elever oppdatert undervisningsmateriale.

Rederiet Forland og Havyard har nå inngått et samarbeid med Bergen Maritime, hvor de i fellesskap skal utvikle en pakke med undervisningsmateriale. Utgangspunktet er et avansert Havyard 857 subsea fartøy design.

-For Forland Shipping er det svært gledelig at vi får være med på dette. Vi har gjennom mange år hatt et nært og godt forhold til Bergen Maritime skole, og vi er stolte av å få være med å bidra til å styrke undervisningen ved skolen, sier reder og adm. dir. Frode Bjørn Forland til Skipsrevyen. Han legger videre til at skolen er en viktig rekrutteringsbase for rederiet.

-Vi håper at denne gaven vil inspirere til læring, og vi er stolte av å få kunne bidra positivt til undervisningen ved skolen, tilføyer Frank-Levi Kvalsund, HR-direktør i Havyard Group.

Også rektor ved Bergen Maritime skole, Anne de Lange, er begeistret for samarbeidet.

-Vi er svært glade for at både Havyard og Forland besluttet å gi oss en fantastisk gave. Modellen vil få hedersplassen i skolens inngangsparti, lover hun.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler