Sikret kontrakter til 5,6 milliarder

Sikret kontrakter til 5,6 milliarder

Sikret kontrakter til 5,6 milliarder Maritime Bergen

DOF-konsernet er blitt tildelt kontrakter til samlet verdi på 5,6 milliarder kroner.

-Jeg er meget fornøyd med kontraktstildelingene og den rekordhøye ordrereserven. Dette sikrer inntjeningen til DOF Subsea Group over de neste 3-5 årene, sier toppsjef Mons Aase.

Kontrakter for utleie av skip

Kontraktene er av varierende størrelse og tidslengde.

DOF Subsea har, gjennom datterselskapet DOF Subsea Chartering AS, inngått et tidscerteparti med Technip for nybygget VARD 800. Kontrakten starter i juni 2015, og har en varighet på 5 år med 5 x 1 års opsjoner.

I Brasil har Petrobras tildelt DOF Subsea fem ROV kontrakter. Kontraktene har en varighet på 4 år, med 4 års opsjoner. DOF har også fått tildelt flere kontrakter i Asia for operasjoner i australske farvann.

I Nordsjøen har DOF Subsea blitt tildelt en kontrakt av Kystverket for inspeksjon av kjølen på U864, ubåtvraket fra andre verdenskrig utenfor Fedje.

DOF Subsea har også blitt tildelt en to års rammeavtale for arbeid i Mexicogolfen, som hvert år sikrer minimum 55 dager utnyttelse for skipet Harvey Deep-Sea.

Videre er flere kontrakter tildelt DOFs supply-virksomhet i Brasil og i New Zealand.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler