Just in time!

Just in time!

Just in time! 800 600 Maritime Bergen

En manual er laget for å sikre effektive havneanløp, med mål å få ned skadelige utslipp fra skipstrafikken.

Just In Time Arrival-manualen er utviklet av Global Industry Alliance (GIA). GIA er et samarbeid mellom 50 ulike bedrifter og organisasjoner, med IMO i ryggen, og den nye manualen har som overordnet mål å bidra til å føre oss i en lavkarbon-fremtid.

Ved å effektivisere havneanløp, gjennom just-in-time-metoden, vil bedre tilpasset fart, kortere liggetid etc bidra til mindre press på miljøet. Skip bruker om lag ni prosent av driftstiden på å vente på å få legge til kai. Ved å implementere just-in-time-filosofien vil en betydelig del av denne tiden kunne reduseres.

Håndboken er ment som et verktøy myntet på flere ulike aktører – alt fra driftsselskap og skipseiere til befraktere, skipsmeglere og havnemyndigheter. Ved å gå sammen om å utføre nødvendige endringer og forbedre kommunikasjonen seg imellom, vil Just-In-Time-Arrivals kunne realiseres.

Se en kort video som presenterer Just in time Arrival-konseptet på en enkel måte.

Last ned Just In Time Arrival-manualen.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler