Medlemsundersøkelse – hva nå?

Medlemsundersøkelse – hva nå?

Medlemsundersøkelse – hva nå? 720 362 Maritime Bergen

Som en av konsekvensene av Covid-19 har Maritime Bergen, på lik linje med mange andre, måttet avlyse de fleste fysiske arrangement. Som et motsvar har vi gjennomført flere webinarer, som en erstatter for fysiske møter. 

Tilbud til våre medlemmer, i form av forum, frokost- og lunsjmøter, seminarer og sosiale sammenkomster har vært en betydelig del av vårt arbeid for den maritime klyngen i Bergensregionen, og en viktig del i å holde en god dialog med dere.

Nå lurer vi på hvilken form og farge våre medlemmer og tilhørere ønsker at våre fremtidige møter skal ha. Selvsagt, innenfor de til enhver gitte anbefalingene fra FHI og regjeringen.

Når det kommer til møter, live eller webbasert, er det mange om beinet. Når det er sagt etterstreber vi å holde oss aktuelle og presentere tematikk og fagretninger som dere, våre medlemmer og medlemmer av den maritime klyngen, ser på som meningsfullt. I den forbindelse har vi laget en liten undersøkelse som tar maks fem minutter av din tid. Hensikten med undersøkelsen er å få en indikasjon på hva du ønsker av møter i fremtiden, hvilken form, og ikke minst hvilke temaer som er interessante.

Til informasjon opprettholder vi våre faste halvårlige møter i forum for Beredskap- og kriseledelse, Cyberforum og HR-forum.  Disse forummøtene gjennomføres i en slik form at vi til enhver tid opprettholder smittevernstiltakene. Webinaret «Stiv Kuling – Omstilling i stampesjø» er nytt av året og er en sammenslåing av arrangementene «På Sjøen» og «Kvinner i Kuling», som grunnet korona-viruset i år utgikk.

Her er en link til en kort undersøkelse som kan gi oss en indikasjon på den retningen det maritime ønsker at møtevirksomhet fra høst skal ta. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler