Karsten Moholt trosser tøffe tider

Karsten Moholt trosser tøffe tider

Karsten Moholt trosser tøffe tider Maritime Bergen

Gjennom en ny kontrakt med Statoil har Karsten Moholt sikret seg en milliardavtale og 12 nye samarbeidsår.

Til tross for tøffe tider, kommer nå administrerende direktør Linn Cecilie Moholt med godt nytt. Moholt sier til maritime.no at den nye avtalen med Statoil er med på å sikre sysselsettingen for de som jobber hos utstyrsprodusenten. Med den nye avtalen skal Karsten ha Moholt ansvar for vedlikehold av roterende elektrisk utstyr på alle Statoils installasjoner på norsk sokkel.

Nedgangstiden i oljebransjen har ført til nedbemanning også i maritime bedrifter. Tidligere i år måtte Karsten Moholt la 20 medarbeidere gå.  Selv om det ikke er noen garantier at de som allerede har mistet jobben, får komme tilbake vil en med denne kontrakten få trygghet på sikt i turbulente tider.

Linn Cecilie Moholt som også er nesteleder i styret til Maritimt Forum Bergensregionen (MFB), deltok da MFB hadde møte med Hordalandspolitikerne på Stortinget i november 2014. Ett av hennes budskap til politikerne var viktigheten av å beholde kompetanse på norsk jord.

 • Karsten Moholt er et elektromekanisk kompetansesenter med hovedkontor på Askøy utenfor Bergen, men med hele verden som nedslagsfelt. Selskapet har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr, noe som gjør at de i dag er verdensledende innenfor flere av sine fagfelt.

Tekst: Line Andersen
Foto: Karsten Moholt AS

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler