Kunsten å holde på kompetansen gjennom tøffe tider!

Kunsten å holde på kompetansen gjennom tøffe tider!

Kunsten å holde på kompetansen gjennom tøffe tider! Maritime Bergen

Kreditert_Maritimt Forum. Foto_Susanne Andersen_Norsk flagg i hekken.Når noens kompetanse kan skape positive gevinster for andre er det alltid gledelig, spesielt i tøffe tider.

Karsten Moholt hjelper nå Jernbaneverket i Hong Kong slik at de selv slipper å investere i en hel ny togserie.

Karsten Moholt redder kinesisk togserie
– Ettersom lav oljepris har medført redusert aktivitet på norsk sokkel, er tilførsel av oppdrag fra internasjonale markeder viktig for å opprettholde dagens aktivitetsnivå hos Karsten sier administrerende direktør Linn Cecilie Moholt til maritime.no.

Bli med på Maritime Bergen Frokostmøte: Hold på kompetansen gjennom tøffe tider! Og ta del i bransjerelaterte erfaringer.

I følge www.maritime.no deler Karsten Moholt nå sin kompetanse på forlengende levetid av roterende utstyr på skip med Jernbaneverket i Hong Kong. Dette for å unngå kassering av en hel serie med lokomotiver.

Global interesse for bergensk kompetanse
I Hong Kong har nå motorene i en av det kinesiske Jernbaneverkets togserier oppnådd en anselig levetid, og det er ikke lenger mulig å få tak reservedeler.

Dette har videre resultert i at Karsten Moholt AS har fått kontrakt på renovering og levetidsforlenging av de aktuelle motorene.
Moholt beskriver videre at hun synes det er spennende at Karsten Moholt sitt konsept for levetidsforlengelse av gammelt kvalitetsutstyr er så kostnadseffektivt at det vekker global interesse.

Lønnsom kompetanseoverføring i tøffe tider
Karsten Moholt har spesialisert kompetanse på roterende utstyr på skip og har spesiell kompetanse for utstyr i hardt utsatte driftsmiljøer.

En kompetanse som nå har fått internasjonal oppmerksomhet, selv i tid hvor bedrifter som Karsten Moholt må gjennom nedbemanninger og bransjen eller opplever at det er tøffe tider.

Skrevet av Henriette Munthe-Kaas

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler