Maritime Meet-up!

Maritime Meet-up!

Maritime Meet-up! 819 533 Maritime Bergen

Vi trenger flere mentorer – Vil du bli med på Maritime Meet-Up-programmet fra oktober 2020?

Women’s International Shipping and Trading Association (WISTA) er en internasjonal nettverksorganisasjon for kvinnelige ledere i skipsfartsindustrien. WISTA har nasjonale foreninger i 51 land og mer enn 3500 medlemmer globalt. WISTA jobber med hele det maritime økosystemet for å støtte profesjonell utvikling, muligheter og nettverk for kvinner i den maritime næringen.

I Norge er WISTA-medlemskap åpent for både kvinner og menn i den maritime næringen, det eneste kriteriet er at medlemmene vil bidra til økt mangfold i vår bransje. WISTA har mer enn 200 medlemmer og et aktivt styre bestående av ti kvinner fra forskjellige deler av bransjen.

WISTA Norge ønsker å få fart på karrieremulighetene for kvinner i den maritime næringen, og å fremme toveis læring og samarbeid mellom yngre kvinner og de mer erfarne ansatte. I 2012 ble mentorprogrammet «Maritime Meet-Up» lansert.

Målet med programmet er å skape en møteplass der erfarne shipping-ansatte kan dele innsikt og karriertips med mindre erfarne, og også at de yngre, kvinnelige talentene kan inspirere og være pådrivere for forandring for både menn og kvinner i mer etablerte roller.

I Maritime Meet up-programmet for 2020/2021 samarbeider WISTA med Maritime Bergen, Norges Rederiforbund og YoungShip, og unge ansatte kvinner og ansatte med mer erfaring inviteres til å delta i programmet som mentees eller mentorer.

Vi trenger fortsatt noen mentorer, og både menn og kvinner oppfordres til å melde seg på!

Årets program starter 20. oktober 2020 med et webinar hvor programmet introduseres, praktisk erfaring fra mentorer og mentees som allerede er med i programmet deles og det blir en «speed date» -økt for de nye deltakerne (for å finne gode matcher mellom mentorer og mentees.)

Som mentor vil du bli tildelt en mentee som du vil treffe – i en form og farge som baseres på interessen og kapasiteten til dere begge.

Vi håper DU vil bidra ved å investere litt av din tid til utviklingen av den fremtidige shipping-generasjonen!

Hvis du har spørsmål, kan du sende en e-post til wistanor@gmail.com

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler