Maritimt Forum Bergen møter Hordalandsbenken

Maritimt Forum Bergen møter Hordalandsbenken

Maritimt Forum Bergen møter Hordalandsbenken Maritime Bergen

Maritimt Forum Bergensregionen  møter Hordalandsbenken 22.januar.2013, på Stortinget.

Det er viktig at våre folkevalgte er oppdaterte på det som er grunnlaget for sysselsetting og verdiskapning i Bergensregionen,sier daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen Susanne Rislå Andersen.

Stiftelsen tror det det er viktig at benken også jobber på tvers for å løse utfordringene man har regionalt. Maritimt Forum Bergensregionen vil først og fremst fokusere på samferdsel og miljøvennlig sjøtransport, og miljøgevinsten dette skaper ved økt bruk. Dette er avhengig av at Maritimt Forum Bergensregionen skaper engasjement hos de folkevalgte, og viser til at Bergensregionen er en komplett maritim klynge for bærekraftig verdiskapning.

Tekst: Camilla Borchgrevink

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler