Maritimt Innstikk

Maritimt Innstikk

Maritimt Innstikk Maritime Bergen

«Maritim»- den årlige profileringsavisen for maritim næring i Bergensregionen.

Søndag 18. oktober kommer «Maritim», profileringsmagasinet for regionens maritime miljø ut som innstikk i Bergens Tidende (BT).Maritimt_Magasin_2015

Den årlige avisen fra Maritimt Forum Bergensregionens har et opplag på 100.000 eksemplarer og viser bredden og kompetansen i vår maritime klynge – det MARITIME BERGEN.

Tilbakemeldingene på innstikket er svært gode, og avisen brukes gjennom et helt år aktivt i møter og på arrangementer i tillegg til at den distribueres via BT. Etter innspill fra våre medlemmer legger vi i år opp til en avis med flere artikler og færre annonser enn det som har vært vanlig.

Fokus på bærekraft
Avisen skal gjenspeile og profilere en av verdens mest komplette maritime klynger. Årets utgave har særlig fokus på det grønne skiftet og fremtidsrettede løsninger.

En viktig målsetting for utgivelsen er at folk flest skal få en oppfatning av hvilken betydning næringen har for regionen. I tillegg skal Maritim styrke merkevarebyggingen av Bergen som en maritim by og som hovedstad for industriell shipping.

Tips oss
Vi skal lage artikler som viser særpreg og mangfold i den maritime klyngen, og som peker på hvilken betydning næringen har for verdiskaping i regionen.

Har dere forslag til saker vi kan skrive om? Send inn tips til bergen@maritimt-forum.no 

For å kunne realisere avisen er vi avhengig av en del annonsører. Design, produksjon og annonsearbeid vil bli håndtert av reklamebyrået NeoLab i Bergen.

Ønsker dere å annonsere i årets avis? Ta kontakt med Marie.Stoltz@neolab.no

«Maritim» fra tidligere år deriblant 2012, 2013 og 2014 kan leses i sin helhet her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler