Ministre til Marineholmen

Ministre til Marineholmen

Ministre til Marineholmen 660 440 Maritime Bergen

I anledning næringsminister og fiskeriminister sin planlagte reise for å besøke bergenske Havbedrifter i april, inviterer Maritime Bergen med samarbeidspartnere ministrne hjertelig velkommen til Marineholmen.

Innovasjonsbydelen Marineholmen skal bygge broer mellom mennesker, forskningsmiljø og næring, og har fokus på å skape en bydel for alle. Maritime Bergen, GCE Subsea, NCE Seafood Innovation Cluster og Bergen Teknologi Overføring inviterer nærings- og fiskeriminister til bydelen, hvor vi ønsker å fremvise selskaper og prosjekter som anvender kompetanse og teknologi på tvers av de ulike havnæringene.

Marineholmen i Bergen leverer stadig suksesshistorier, da de tilrettelegger for at gode ideer blir til kommersielle suksesser. Vi vil organisere for at flere selskaper innenfor havnæringene kan presentere sin virksomhet samt at vi også vil presentere hvordan man legger til rette for innovasjon og kommersialisering innenfor Ocean Industries.

Invitasjonsbrev til Næringsminister og Per Sandberg:

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler