VELKOMMEN TIL MARITIME BERGEN, TORBJØRN RØE ISAKSEN!

VELKOMMEN TIL MARITIME BERGEN, TORBJØRN RØE ISAKSEN!

VELKOMMEN TIL MARITIME BERGEN, TORBJØRN RØE ISAKSEN! 654 436 Maritime Bergen

Maritime Bergen ønsker landets nye næringsminister til lykke med nye oppgaver i regjeringen. – Vi benytter anledningen til å ønske ham velkommen til å sette seg på skolebenken hos våre medlemmer i den blå næringen. Det vil hjelpe ham å styrke Norge som en verdensledende havnasjon, sier daglig leder Harald Victor Hove.

Torbjørn Røe Isaksen er 39 år og har lang erfaring fra Høyre. Han overtar departementet etter Monica Mæland. Røe Isaksen har sittet som kunnskapsminister siden 2013. Isaksen har vært på Stortinget for Telemark siden 2009, men tok ikke gjenvalg i 2017. Fra 2009 til 2013 satt Isaksen i Stortingets arbeids- og sosialkomité, og var Høyres talsmann for arbeidsliv. Han var leder av Unge Høyre fra 2004 til 2008.

Hove benytter samtidig anledningen til å takke Monica Mæland for hennes fire år som næringsminister og ønsker henne lykke til i jobben som kommunalminister. – Vi er meget fornøyd med de mange resultater som regjeringen har kvittert ut med Mæland som statsråd for vårt felt, og vi håper hennes etterfølger legger listen like høyt når han nå skal kvittere ut de mange lovende punktene om videre satsning på havnæringene i den nye regjeringsplattformen, avslutter Hove.

Se alle endringer i regjeringen her: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/endringer-i-regjeringen/id2586129/

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler