Nye krefter i Maritime Bergen

Nye krefter i Maritime Bergen

Nye krefter i Maritime Bergen 724 510 Maritime Bergen

Maritime Bergen er inne i sitt 25. år og får igjen fornyet styrke når nytt styre er på plass. Representanter fra hele den maritime klyngen er sammen om å sette agendaen for arbeidet fremover.

Maritime Bergen ble stiftet i 1995 med formål om å ivareta maritime interesser i Bergensregionen. Stifterne var Bergens Rederiforening, LO, tidligere Mjellem & Karlsen, Rolls-Royce og Bergen kommune. Representanter fra de fortsatt eksisterende organisasjonene er stadig representert i styret.

I vårt arbeid skal vi representere og bistå medlemmer, og medvirke til at lokale og sentrale politikere får forståelse for å kunne tilrettelegge for næringens utvikling. Maritime Bergen skal synliggjøre næringens omfang og betydning for regionen ved spredning av informasjon som objektivt beskriver virksomhetene innen forskjellige sektorer.

Ny styreleder er Ole Jørgen Eikanger fra Norwegian Hull Club. Eikanger er Chief Business Development Officer og har allerede sittet i styret som ordinært medlem i Maritime Bergen et par år.

Det er mange utfordringer, men vel så mange muligheter i tiden fremover. Synliggjøring av verdiskapingen som skjer på Vestlandet er sentralt, spesielt innenfor bærekraft, digitalisering og mangfold. Jeg ser frem til å fortsette dette arbeidet med Maritime Bergen, og lede det nye styret, sier Ole Jørgen Eikanger

Fullstendig oversikt over styret i Maritime Bergen finner du her.

Etter et spesielt halvår, men med fortsatt høy aktivitet er planene for høsten lagt og administrasjonen ser frem til videre samarbeid med vårt styre.

Gjennom synliggjøring, kompetansebygging, rekruttering, myndighetskontakt og future blue business skal vi realisere Maritime Bergens formål, visjon og satsingsområder. Vi går inn i havtiåret og vil ha spesielt fokus på fire av FNs 17 Bærekraftsmål.

På bakgrunn av de overnevnte målene skal Maritime Bergen i perioden 2020 til 2022 ha spesielt tyngde på bærekraft, digitalisering og mangfold.

Vi er glade for å ha viktige representanter fra den maritime klyngen om bord med oss når vi skal navigere inn i fremtiden.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler