nye tilskudd til Odfjells pool av kjemikalietankere

nye tilskudd til Odfjells pool av kjemikalietankere

nye tilskudd til Odfjells pool av kjemikalietankere 1272 358 Maritime Bergen

Maritime Bergens medlemsbedrift, Odfjell SE, er allerede et av verdens fremste kjemikalietank-rederi. Nå skal rederiet utvide sin pool av kjemikalietankere med fire moderne skip på 25 000 dwt. hver.

Odfjell SE skal utvide sin eksisterende pool, Chempool25, med fire kjemikalietankere i rustfritt stål. Skipenes eier, Navig8 Chemical Tankers Inc., er et London-basert tankrederi som opererer i det samme markedet som Odfjell SE, altså global kjemikalietransport. Chempool25-flåten driftes som en del av Odfjells totale kommersielle flåte, og de nye tilskuddene forventes i løpet av første kvartal 2020.

I en børsmelding på tirsdag uttalte CEO i Odfjell SE, Kristian Mørch:

Vi er glade for å ønske N8CTI velkommen som partner. N8CTI bringer førsteklasses skip til poolen. Vi ser frem til samarbeidet og til å videreutvikle partnerskapet. Med denne utvidelsen vil Odfjell drifte en av verdens største flåter av moderne 25,000 dwt kjemikalietankere i rustfritt stål. Dette er enda et skritt for å konsolidere kjemikalietankindustrien, og det gjør oss i stand til å tilby unik fleksibilitet og service til våre kunder”

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler