Nytt system for nettrapportering

Nytt system for nettrapportering

Nytt system for nettrapportering Maritime Bergen

I juni lanserer Karsten Moholt AS en helt ny nettbasert rapporteringsløsning. – Dette brukervennlige verktøyet forenkler arbeidet med tilstandsrapporter og statusoppdateringer, sier avdelingsleder Tommy Glesnes.

Bedre verktøy gjør jobben lettere, både for kunden og leverandøren. Karsten Moholt AS på Askøy utenfor Bergen har lenge arbeidet med en nettbasert rapportmodul for tilstandsrapporter. Løsningen er utviklet ved selskapets avdeling for Tilstandskontroll, og utformet i samarbeid med design- og kommunikasjonsselskapet Colours.

– Tanken var å utvikle et intuitivt redskap som letter arbeidet med tilstands- og statusoppdateringer for kunden – men også for oss selv. Målet er å gjøre arbeidet enklere og mer effektivt, sier Tommy Glesnes, avdelingsleder for Tilstandskontroll.

Webreports er et skreddersydd system basert på selskapets behov for å gi kundene oversikt over status på maskinene deres på ulike steder. Hovedmålet er brukervennlighet for begge parter.

LANSERING I JUNI

Det nye systemet lanseres på Nor-Shipping messen i Oslo 4.–7.juni. – Vi er stolte over det vi har fått til, og håper flest mulig tar turen innom. De som er i Bergen har også en mulighet til å få en forsmak på det nye produktet allerede i mai sier Glesnes. Før 16.mai-kampen mellom Brann og Ålesund inviterer nemlig selskapet til pre-lansering av rapportmodulen på Brann Stadion.

ALT PÅ ETT STED

Avdelingen for tilstandskontroll mottar regelmessig målinger og data fra de maskinene de overvåker. Dersom dataanalyser viser avvik eller feil, utarbeider selskapet en rapport til kunden som kartlegger problemet og foreslår tiltak.

Med Webreports kan Karsten Moholt samle alle data om ulike selskaper, steder, maskiner og statuser på ett sted, sammen med rapporter og statushistorikk for hver enkelt maskin. Slik blir det et funksjonelt verktøy for å ordne og samle informasjon, og formidling utad til kunden.

FLEKSIBELT GRENSESNITT

Gjennom brukergrensesnittet i Webreports får kunden samlet all informasjon fra Karsten Moholts avdeling for Tilstandskontroll. Man kan blant annet se statushistorikken på enkeltmaskiner, laste ned rapporter og sette opp e-postvarsling for ulike steder og statuser. Brukergrensesnittet kan også tilpasses kundens ønsker.

– Dette vil bli et ypperlig verktøy for å gi kunden oversikt over sin maskinpark, påpeker Glesnes. – Alle rapporter er tilgjengelige på nett til enhver tid. Alt i alt er dette en svært brukervennlig løsning som vil bli et viktig ledd i et vellykket program for tilstandskontroll, understreker han.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler