Ocean Talent Camp Vest 2017 er i full gang

Ocean Talent Camp Vest 2017 er i full gang

Ocean Talent Camp Vest 2017 er i full gang 1290 1006 Maritime Bergen

Ungdommene strømmer til for å lære om havnæringene og de blå fremtidsmulighetene.
Utstillerne byr på seg selv med konkurranser og talentkort. En livat og spennende dag på Amalie Skram videregående skole.

Ocean Talent Camp er en møteplass for ungdom som står overfor utdannings- og yrkesvalg. Her får ungdommene møte næringene som er de største bidragsyterne til norsk økonomi; de havbaserte næringene.

Campen består av et pedagogisk opplegg som støtter læreplan i utdanningsvalg, og har som formål å øke elevenes kunnskap om arbeidslivet og samfunnet vi lever i. Elevene får kjennskap til seg selv og sitt talent. Samtidig styrkes elevenes refleksjon rundt eget utdannings- og yrkesvalg, og hvorvidt havbaserte næringen kan være et aktuelt valg.

Arrangører av campen er Maritime Bergen, NCE Maritime CleanTech, NCE Seafood Innovation Cluster og GCE Subsea. Det er andre året denne campen arrangeres i Bergen.

Les mer om Ocean Talen Camp her: https://www.facebook.com/events/1119466504797612/

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler