Jakten på fremtidens talent starter nå

Jakten på fremtidens talent starter nå

Jakten på fremtidens talent starter nå Maritime Bergen

Dette er en henvendelse til norske havbaserte virksomheter, som ikke tar medarbeiderne vi trenger om fem til ti år for gitt, men erkjenner at jakten på talentene starter nå.


Ocean Talent Camp (OTC)er en møteplass for ungdom som står ovenfor utdannings- og yrkesvalg. Her får de møte næringene som er de største bidragsyterne til norsk økonomi; de havbaserte næringene – Ocean Industries.

Ocean Talent Camp Vest  blir arrangert 15. og 16.september på Amalie Skram Videregående skole. Målgruppen for OTC er 1500 ungdom på ungdom- og videregående skole i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Ocean Industries – Norges framtidsnæringer
Norskbasert næringsliv har formet næringsklynger som er internasjonalt ledende. Med denne vekstmuligheten kommer en felles stor utfordring: behovet for kompetente medarbeidere.

Ocean Talent Camp er et skritt på veien til å møte denne utfordringen. Konseptet er utformet for gjenbruk over hele landet, i både store og små initiativ. Den første utgaven av Ocean Talent Camp, under Nor-Shipping i juni 2013, skapte stort engasjement blant nærmere 11.000 ungdomsskoleelever fra hele Østlandet.

Nå er turen kommet til Bergen og vestlandet.

Som utstiller
Som bedriftsutstiller får dere en unik mulighet til å være med å bidra til at elevene og fremtidens talenter får kunnskap om deres næring og hvilke karrieremuligheter som ligger der! Dette blir gjort på en pedagogisk og artig måte for både dere og elevene.

Gjennom en kort bedriftpresntasjon og presentasjon av utvalgte rollemodeller i deres bedrift blir elevene godt kjent med dere og hvilke utdanningsløp som kan være aktuelt for å få en jobb i deres næring.

Skolene / lærerne får tilsendt et skreddersydd pedagogisk opplegg for Ocean Talent Camp. Elevene forbereder seg godt i klasserommet før ankomst på campen og har et godt oppfølgingsarbeid etter at de har vært på campen. Dette er med og bidrar til engasjerte og motiverte elever som kommer til dere på standen.

For mer informasjon om deltakelse under OTC, følg linken eller kontakt Maritimt Forum og Line Andersen line.andersen@maritimt-forum.no

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler