Opplæring for fremtiden

Opplæring for fremtiden

Opplæring for fremtiden 1544 1125 Maritime Bergen

Maritime Bergens medlem Nagelld og vitensenteret ViteMeir går sammen i opplæringen av unge ved hjelp av VR-teknologi.

Vitensentre, som Bergens eget VilVite, har som formål å gi inspirasjon til å utforske og erverve seg ny kunnskap. Nå går altså ViteMeir sammen med Nagelld for å utvikle det digitale og virtuelle innholdet på vitensenteret.

Nagelld har allerede tett kontakt og samarbeid med næringslivet, og Maritime Bergen har hatt flere medlemsmøter sammen med dem, hvor deltakerne har fått testet ut det spennende utstyret deres! Ved hjelp av VR-briller kan man for eksempel bevege seg på innsiden av skip, noe som er en fin måte å få oversikten over skipets bestanddeler på. Spesielt i disse tider med begrenset reisevirksomhet, kan man i Norge likevel «besøke» et skip som ligger på et verft i Kina.

Utprøving av VR-teknologi

Nå utvider altså Nagelld og inkluderer kundegruppen til sine spennende produkter.

VIteMeir ligger i tidligere Sogn og Fjordane, men det digitale innholdet de nå skal benytte kommer fra Nagellds hovedkontor i Bergen. Det vil bli et tett samarbeid, både virtuelt og fysisk da Nagelld vil opprette et lokalt kontor på innovasjonslabben til ViteMeir.

Bergen Holodeck er et samarbeidsprosjekt mellom blant andre Nagelld og Maritime Bergen. Her har vi avholdt medlemsmøter hvor man fikk testet ut Nagelld sin VR-teknologi. Grunnet smittesituasjonen er dessverre denne muligheten nå låst, men vi har stor tro på nye medlemsmøter her senere i 2021!

Lurer du på hvordan Nagelld sine produkter fungerer? Se klipp fra da Statsminister Erna Solberg testet VR-briller under Maritime Bergens stand på Nor-Shipping 2019.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler