Ring meg!

Ring meg!

Ring meg! 2560 2560 Maritime Bergen

Harald  Victor Hove tok fatt på jobben som daglig leder i Maritime Bergen 1. september. Hove har lang fartstid fra politikk, kommunikasjon og myndighetsarbeid, og gleder seg til å lære den maritime næringen bedre å kjenne gjennom sin nye rolle.

Både styret og den øvrige administrasjonen i Maritime Bergen er svært tilfreds med å ha fått på plass en kompetent og kunnskapsrik mann som etterfølger til Anne-Kristine Øen, som har ledet maritime Bergen siden 2014.

-Maritime Bergen har i løpet av de siste årene løftet seg både innen synlighet, myndighetskontakt og kompetansebygging. Med Harald Victor Hove har vi sikret oss en daglig leder som kan ta vare på og videreføre momentet som er etablert. Det er godt kjent for de fleste at Hove har tung erfaring fra politikk og myndighetskontakt. I tillegg har han prosjekterfaring og god kunnskap om transportsektoren, sier styreleder Nils Aadland.

Hove selv er svært entusiastisk, og gleder seg til å ta fatt på det maritime arbeidet.

– Jeg har vært med på mye gøy og lært masse gjennom de ulike rollene jeg har hatt, og nå er jeg veldig giret på å ta fatt på havet som arbeidsplass, sier Hove. Han startet sin første dag på medlemsbesøk hos SeaTrans sammen med næringsminister Monica Mæland og næringspolitisk direktør i Norges Rederiforbund, Amund D. Ringdal.

– Min første dag startet slik jeg håper mitt virke her vil kunne kjennetegnes; ute blant medlemmene våre! Vi skal være tettere på de mange fantastiske bedriftene og aktørene som bidrar til at vår maritime klynge er verdensledende både i størrelse og sammensetning, forklarer Hove entusiastisk. Maritime Bergen sin nye daglige leder mener han best kan lære medlemmene å kjenne ved å besøke dem der de har sitt virke og derfor inviterer han seg selv ut på besøk i klyngen hele høsthalvåret. – Jeg lærer best når jeg treffer mennesker som står midt i det og kan mer enn meg. Jeg håper derfor at medlemmene sender meg en melding, mail eller slår på tråden og inviterer meg ut på opplæring og samtale om hvordan vi kan hipse alle de 17 000 ansatte fordelt på over 14300 bedrifter innen maritime sektor til nye høyder, sier Hove.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler