Slik ser Wärtsilä for seg en grønnere shipping-fremtid

Slik ser Wärtsilä for seg en grønnere shipping-fremtid

Slik ser Wärtsilä for seg en grønnere shipping-fremtid Maritime Bergen

Wärtsilä har laget seks ulike visjoner for at skipsfarten skal bli grønnere. De seks visjonene innebærer uberifisering, ubegrenset energilagring, grønn energi, kunstige øyer, skip i konvoi, og fabrikkskip.

Foto fra Maritime.no

Foto fra Maritime.no

Direktør for markedsinnovasjon hos Wärtsilä på Stord, Willie Wågen, mener at alle visjonene er realistiske. Tre hovedtrender ligger til grunn for konseptene: Første trenden er grønn energitransformasjon, med en overgang til renere energikilder. Den andre trenden innebærer digitalisering; mer autonome båter med mindre folk om bord. Forretningsmodeller som kommer av delingsøkonomien, inspirert av Uber og Airbnb, er den tredje trenden.

Les mer på Maritime.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler