SMM i Hamburg

SMM i Hamburg

SMM i Hamburg Maritime Bergen

Maritime Bergen har denne uken besøkt verdens største maritime messe, SMM i Hamburg.

Som vanlig bød SMM på god anledning til å se hvilke trender som rører seg i næringen på verdensbasis. Vi benyttet selvsagt også anledningen til å møte de av våre medlemsbedrifter som var representert. De vi snakket med kunne melde om godt besøkte stands og mange interessante nye forbindelser. De uformelle og litt tilfeldige treffene fører ofte med seg viktige nye kontakter på denne typen arrangementer.

Collage

 

 

 

 


Nytt av året var en 3500 m2 stor hall dedikert til «Green propulsion».  Der hadde våre kolleger fra NCE Maritime Cleantech klyngen organisert en flott fellesstand for sine medlemsbedrifter.
Det politiske Norge var selvsagt også på plass for å besøke den norske paviljongen. Vi møtte statssekretær Dilek Ayhan sammen med blant annet den norske ambassadøren i Berlin, og den norske konsulen i Hamburg.

Dilek

 

 

 

 

 

 

 

Alt i alt ble det en ypperlig møteplass i Hamburg denne uken, og vi gleder oss nå enda mer til Nor-Shipping 2017.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler