Service "on voyage"

Service "on voyage"

Service "on voyage" Maritime Bergen

Med kommende pålagte miljøkrav, og eksisterende reparasjons og vedlikeholdsbehov, er Instrumental Marine Service (IMS) – Maritimt Forums siste medlem – en trygg, kompetent og fleksibel samarbeidspartner for rederier og serviceleverandører.

-Bergen var naturlig lokalisering for IMS sitt Norgeskontor. Her er vi tett på kundene. I Instrumental Marine Service har vi siden 1989 spesialisert oss på å være et selskap som kan utøve service arbeid «on voyage», i tillegg til landbasert aktivitet, sier Siver Stendahl, Sales and Marketing Director i IMS.

Instrumental Marine Service er et selvstendig service selskap som utøver skips- og riggreparasjoner og vedlikehold i hele verden. I Norge leier vi ut mannskapet vårt til ulike prosjekter spesielt på landbasert rigg og skipsvedlikehold. Vi har blant annet vært involvert i samtlige rigger som har kommet til land de siste årene. Vi kommer nå, ut ifra Bergen, til å fokusere ytterligere på den allerede etablerte virksomhet til IMS som er det internasjonale voyage markedet. Her har vi god aktivitet fra før, men aktiviteten har hovedsakelig kun vært operert fra vårt USA- og Romaniakontor. Vi ønsker å knytte sterkere bånd til det maritime Norge og spesielt da Bergensregionen.

-Intensjonen e å være mest mulig effektiv samt å bidra til minst mulig off-hire. IMS kan derfor mobilisere hvor som helst i verden og har service 24 timer i døgnet, poengterer Stendahl.

Selskapet har et bredt spekter av tjenester innen stål, rør, mekanisk, elektrisk, isolasjon, maling, tankrengjøring og utleie av sertifiserte fagarbeidere. I tillegg har IMS spesialkompetanse på installasjon av ballastvannsbehandling og eksosrensingsanlegg.

IMS har blant annet et team i gruppen som er sertifisert opp på Victaulic coupling systems, NOV Bondstrand® og Georg Fischer +GF+ rør systemer.

IMS er opptatt av ryddige forhold, sikkerhet og kvalitetssikring i alle ledd. Vi er Achilles JQS og ISO 9001:2008 sertifisert samt MLC (Maritime Labour Convention) sertifisering fra DNV.

Ler mer om IMS her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler