Sterk vekst i DHL Express

Sterk vekst i DHL Express

Sterk vekst i DHL Express 150 150 Maritime Bergen

[ingress]Det globale logistikkselskapet DHL Express har de siste årene, tross usikkerhet i verdensøkonomien, hatt sterk vekst. Det er spesielt på grunn av økt aktivitet på Vestlandet, hvor offshore- og shippingbransjen har vært de største bidragsyterne[/ingress].

Som global markedsleder innen logistikkindustrien, fant DHL, «verdens logistikkselskap», det naturlig å bli en del av den maritime klyngen, og DHL Express er nå nytt medlem i Maritimt Forum Bergensregionen.

DHL Express i Norge merker sterk etterspørsel i disse dager, både fra inn- og utland. Hittil i år har selskapet hatt en imponerende vekst på over 20 prosent.

-Det er svært spennende tider for oss som jobber med transport og logistikk. Etter finanskrisen i 2008 var det noen tøffe år, men til tross for dette har vi hatt solid vekst de siste årene, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express Norge.

DHL Express lever av å sende dokumenter og pakker verdenover til både privat- og bedriftskunder. Med tilstedeværelse i over 220 land og territorier har selskapet en unik posisjon i logistikkmarkedet, og fungerer på mange måter som en pulsmåler.

Sterk vekst i Norge

Som et resultat av den økte etterspørselen setter DHL Express nå inn direktefly til landets største byer. Fra 28. oktober vil selskapet operere med egne fly til Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim, i tillegg til Oslo.

– Vestlandet er virkelig det nye «vekstlandet». Med egne fly kan vil tilby våre mange kunder langs vestkysten bedre kapasitet og regularitet. Gjennom enklere og raskere tilgang til de internasjonale markedene bidrar vi også til å styrke konkurranseevnen til norsk næringsliv, avslutter Aarbog.

Ønsker du kontakt med DHL Express her på Vestlandet? Ta kontakt med Trond Fjereide, Major Account Manager Oil/Gas/Shipping, på e-mail Trond.fjereide@hl.com eller på telefon 90 88 12 99
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler