Shearwater tildelt stor kontrakt i Asia

Shearwater tildelt stor kontrakt i Asia

Shearwater tildelt stor kontrakt i Asia 1280 720 Maritime Bergen

Maritime Bergens medlemsorganisasjon Shearwater GeoServices har fått tildelt sin største 4D-kontrakt noensinne i det asiatiske Stillehavet.

Kontrakten går ut på å kartlegge fire felt som drives av Woodside, som for øvrig er den største operatøren innen olje og gass i Australia. Kartleggingen skal utføres av skipet Amazon conqueror, som er et av verdens mest ledende seismikkskip. Områdene som skal kartlegges er feltene Pluto, Brunello, Laverda, Cimatti og Vincent. I tillegg er det snakk om opsjon på ytterligere ett felt. Kampanjen ventes å starte allerede nå i fjerde kvartal av 2019. Oppdraget er også det andre oppdraget gitt av Woodside etter 4D-kartleggingen av Senegal tidligere i år, opplyser Sysla

Shearwater er ledende innen 3D- og 4D-marin seismikk kartlegging og ble i 2016 opprettet av GC Rieber og Rasmussgruppen som en felles satsning på geofysiske marine tjenester.

Shearwater oppgir på sine hjemmesider at prosjektet skal forbedre Woodside forståelse av feltproduksjon, og gi data som guide for videre feltutvikling.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler