Sjeldent syn i Bergen

Sjeldent syn i Bergen

Sjeldent syn i Bergen Maritime Bergen

[ingress]Bergen badet i sol da Utkilen inviterte til omvisning på deres nyeste skip – kjemikalietankeren «Rystraum».[/ingress]

Byen blant de 7 fjell er hovedstad for drift av kjemikalietankere.  Det er likevel et sjeldent syn å se de røde tankskipene fortøyd ved siden av Fløybane, Håkonshall og Fisketorg. Leveringen av Utkilens nye skip var verdt en markering. Nybyggene representerer vitalitet og tro på fremtiden.

– Våre nye skip Rystraum og Golfstraum settes inn på markedet i krevende tider. Med overskudd av skip og dårlige rater i markedet, så er vi i Utkilen glad vi har sterke kontrakter med førsteklasses kunder, sier CEO Magne Øvreås i Utkilen.

Rystraum ble levert fra verftet i Kroatia i mars. På de 3 siste årene har Utkilen fått totalt 6 nye skip, og har samtidig faset ut de eldste og minste fartøyene.

Med det norske flagget i hekken kan bergensrederiets nye stolthet seile videre med sine 9000 dwt og 16 tanker i solid rustfritt stål – godt forberedt for oppdrag i Nord-Europa.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler