Skip søker seilere

Skip søker seilere

Skip søker seilere 150 150 Maritime Bergen

Screenshot 2013-10-30 14.05.30Er du mellom 15 og 25 år, eventyrlysten og fra Hordaland? Da har du sjansen til å seile over Nordsjøen neste sommer. The Tall Ships Races 2014 går over en måned og starter i Harlingen i Nederland, videre til Fredrikstad og Bergen og avsluttes i Esbjerg i Danmark.

Jomfrutur

Medseiler Aharaby Vijayaratnam (22) hadde aldri seilt eller vært om bord på en seilskute før hun mønstret på Christian Radich under årets The Tall Ships Races. Hun grep muligheten og vant turen som medseiler da Maritimt Forum arrangerte «Et HAV av Muligheter!» på VilVite i år.

Du møter hyggelige mennesker fra hele verden, du lærer å seile og du får oppleve det fantastiske livet om bord på en seilskute, sier Aharaby Vijayaratnam.

Seilas og folkefest

Et fantastisk skue og en uforglemmelig folkefest møtte de rundt 500 000 fastboende og besøkende forrige gang The Tall Ships Races ble arrangert i Bergen. Lørdag 9. august 2008 ble det satt publikumsrekord for store arrangement i Bergen.

Selv ikke på 17. mai er det så mange som tar turen innom Bergen by, forteller Haakon Vatle, prosjektleder for The Tall Ships Races 2014 Bergen.

 

For fjerde gang

Prosjektlederen mener man ikke blir blasert av å få tildelt rollen som versthavn for The The Tall Ships Races for fjerde gang. Tvert imot.

Det er kjempestas å få den tilliten og det er en ære å få arrangere det største kulturarrangementet på Vestlandet i 2014, sier Vatle.

Målet og ønsket er å gjøre dette til den største folkefesten i Bergen noensinne.

Les saken i sin helhet, på side 36, HER.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler