Spiller inn sju satsingsområder til klimaplanen

Spiller inn sju satsingsområder til klimaplanen

Spiller inn sju satsingsområder til klimaplanen 2560 1696 Maritime Bergen

Maritime Bergen har sammen med Maritimt Forum tatt tak i regjerningens klimaplan for kommende tiår som nå behandles i Stortinget. CO2-fond og en egen ekspertenhet med høy kompetanse på offentlige anbud, er blant innspillene.

– Norge har i dag verdens mest komplette maritime klynge, og vi er verdensledende i utviklingen av grønne maritime teknologier. Det er gledelig at vi nå får en plan og klimapolitikk som kan bidra til å ytterligere styrke vår posisjon og våre fremtidsmuligheter. Dette er et politikkområde som betyr mye for oss, sier daglig leder i Maritime Bergen, Siv Remøy-Vangen.

Du kan lese hele høringsinnspill, med alle sju satsingsområdene som foreslås, og begrunnelsen for disse, her.

Bildet brukt som illustrasjon er det ombygde skipet til Sea-Cargo. Et viktig og innovativt bidrag til å redusere CO2 utslippene på eksisterende flåte.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler