Stiv Kuling – Omstilling i Stampesjø

Stiv Kuling – Omstilling i Stampesjø

Stiv Kuling – Omstilling i Stampesjø 1440 2560 Maritime Bergen

Med innlegg fra blant andre Statsminister Erna Solberg, blir den digitale konferansen mandag 21. september et arrangement du ikke vil gå glipp av!

Konferansen Stiv Kuling – Omstilling i Stampesjø blir et webinar med «live sendinger» fra både Bergen og Oslo og spennende innlegg rundt problemstillingen «En næring i Omstilling – digitalt, bærekraftig og kjønnsbalansert.»

Dette er en konferanse for alle som brenner for mangfold i shipping og maritim næring; seilende, operatører og meglere, studenter og andre med hjerte for havet, kvinner og menn fra hele Norge!

I tillegg til å ha studio i den maritime hovedstaden vil vi også sende live fra Oslo, om bord på Brim Explorer. I forbindelse med de mange spennende innleggene, vil du få mulighet til å sende inn spørsmål til foredragsholderne både i Bergen og Oslo.

Konferansen er altså førstkommende mandag 21. september, kl.: 11:00-13:15. Konferansene er gratis, men krever påmelding. Så meld deg på her

Her er de du får treffe på mandag:

  • Statsminister Erna Solberg
  • Berit Svendsen, VIPPS
  • Stig Tenold, NHH
  • Harald Solberg, Norges Rederiforbund
  • Synnøve Seglem, Knutsen Rederi
  • Matt Duke, Grieg Star
  • Julie Synnøve Bøe, Det Norske Maskinistforbund
  • Lasse Kristoffersen, Klaveness/Norges Rederiforbund
  • Agnes Arnadottir, Brim Explorer

Vel møtt til Stiv Kuling – Omstilling i Stampesjø!

Maritime Bergen holder arrangementet sammen med samarbeidspartnerne Norges Rederiforbund, Norsk Sjøoffisersforbund, Det Norske Maskinistforbund, WISTA og Bergens Rederiforening, og støttes i tillegg økonomisk av Bergen kommune og SNMK.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler