Tett på politikken

Tett på politikken

Tett på politikken Maritime Bergen

Maritimt Forum Bergensregionen ønsker å holde tett kontakt med politikerne når regjeringen nå utvikler sin maritime strategi.

Stortingspolitikeren Ove Bernt Trellevik (H), statssekretær Dilek Ayhan og Anne- Kristine Øen i Maritimt Forum Bergensregionen. Foto: Maritimt Forum Bergensregionen.

Stortingspolitikeren Ove Bernt Trellevik (H), statssekretær Dilek Ayhan og Anne- Kristine Øen i Maritimt Forum Bergensregionen. Foto: Maritimt Forum Bergensregionen.

Allerede 4. november har vi et møte med Hordalandsbenken på Stortinget.

På bakgrunn av høringsmøtet i Bergen og input fra våre medlemmer vil vi orientere Hordalandsbenken om hva vi synes er de viktigste utfordringene
regjeringen må ta stilling til i sin nye maritime strategi. Slik holder vi kontakt og bidrar vi til at våre politikere blir godt rustet til å tale vår sak.

Nytten av å lytte lokalt
Stortingspolitikeren Ove Bernt Trellevik (H) var tilstede på høringsmøtet i Bergen og sitter i næringskomiteen. Han er svært interessert i å lytte til behovene fra
maritim næring. – Bare ved å lytte til næringen selv kan vi komme opp med en strategi som er god og fornuftig. Det er jo også derfor vi arrangerer disse fem høringsmøtene
langs kysten, sier Trellevik. Han ser frem til å møte Maritimt Forum Bergensregionen på Stortinget om et par uker.

 

Fortell oss hva du mener:
Vi vil også høre fra våre medlemmer. Fortell oss hva som er det viktigste for deg slik at vi kan gjøre en best mulig jobb når vi møter Hordalandsbenken.
Her er lenke til et enkelt spørreskjema der du kan være med å bestemme hva vi skal snakke med politikerne om  <lenke>

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler