All hands on deck!

All hands on deck!

All hands on deck! 1920 2560 Maritime Bergen

Et spesielt år er lagt bak oss. Ved inngangen til 2020 var vi klare for å gire opp både på aktivitet og bemanning. Planene om å økt mannskap ble satt på pause. Et drøyt år etter tar vi igjen opp tråden!

I 2021 satt vi igjen i gang prosessen og fant to kandidater som komplementerer hverandre og oss som allerede jobber i Maritime Bergen sin administrasjon. Even og Krysta skal sammen med Siv, Line og Kjersti styre skuten videre.

Men to nye prosjektledere om bord skal vi jobbe videre med eksisterende og godt innarbeidet aktivitet – men vi skal også utvide vår portefølje. Vi skal sammen med våre to nye kolleger jobbe aktivt med prosjekter og problemstillinger som angår våre medlemmer.

Krysta Alexa Singh er opprinnelig fra USA, men ble Bergenser for syv år siden. Hun har en mastergrad i international business med fokus på innovasjon fra Norges Handelshøyskole og jobber akkurat nå som internasjonal salgskoordinator i Visit Bergen. Gjennom Styrekandidaten, Bergens Næringsråds utviklingsprogram for å få flere unge inn i profesjonelle styreverv, sitter Krysta i styret til Akvariet i Bergen.

Den maritime næringen i Bergen er tradisjonsrik med stolte historiske røtter. Jeg gleder meg til å lede prosjekter som bidrar til omstillingen næringen står i. Digitalisering, bærekraft og mangfold er svært viktig fremover. Jeg har lidenskap for innovasjon og alliansebygging, og har store ambisjoner om å løfte opp Bergen til en verdensklasse by gjennom Maritime Bergen, sier Krysta.

 

Even Storheim har fullført en mastergrad i fornybar energi ved Universitetet i Bergen i tillegg til et executive-program fra Norges Handelshøyskole innen bærekraftige og sirkulære forretningsmodeller. Even er også ingeniør i kjemi fra Høgskulen på Vestlandet. I dag jobber han for Vestland fylkeskommune hvor han er rådgiver for Grønn vekst, klima og energi.

 

Det er med stor glede jeg har takket ja til jobben i Maritime Bergen. Å jobbe for bærekraftig utvikling av den maritime næringen motiverer meg stort og jeg gleder meg til å starte arbeidet med å bringe næring inn i fremtiden. Dersom Norge skal lykkes i det grønne skiftet, må den maritime næringen på Vestlandet lykkes, sier Even.  

Med et mannskap på fem vil vi ha større kapasitet til å være enda tettere på klyngen når vi skal jobbe videre mot vår visjon «Bergensregionen – en blå region i verdensklasse»

Både Krysta og Even har i dag stillinger som gjør at de har opparbeidet seg bred kompetanse innenfor bærekraft, mangfold og digitalisering, som vi mener den maritime klyngen og Maritime Bergens medlemmer vil nyte godt av – og vi gleder oss til å ha dem med på laget, sier daglig leder i Maritime Bergen Siv Remøy-Vangen.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler