Digitalisering og grønn shipping

Digitalisering og grønn shipping

Digitalisering og grønn shipping 1733 669 Maritime Bergen
Dataloy har 70 kunder over hele verden som de betjener fra lille Bergen. I dag fortalte de om hva som gjør software-selskapet fra havbyen internasjonalt brukt som leverandør.

Digitalisering og optimalisering er en stor utfordring i shipping for å oppnå økonomisk gevinst og redusere miljøavtrykket. På HAVlunsjen 20. august presenterte Dataloy sine egenproduserte løsninger som muliggjør fartøy å bedre planlegge seilaser, effektivisere frakt og redusere sitt miljøavtrykk: Fleet Allocation ans Scheduling-system (FAS). Vi ble tatt gjennom sytemet på en lettfattelig måte av Optimaliseringsspesialist Julie Schasler. FAS: Ett system som skal fungere for kunder uavhengig av om de har tre eller 100 skip! . 

Dataloy har lang erfaring med programvareutvikling og samarbeid med kunder i deres i digitaliseringsprosesser, og vi fikk lite innblikk i schedulingsystemer, digitalisering og optimering. Dataloy tok oss gjennom potensialet, utfordringer og løsninger for å få full utnyttelse og optimalisering av prosesser, kommunikasjon og planlegging.

Designsprint – En god metode for samarbeid mellom software bedrift og kunder. Under denne firedagers intensive spurten, som ble brukt som eksempel, bygges tillit som er viktig i et videre samarbeid mellom kunde og leverandør.

Dataloy delte også med oss gangen i å søke støtte gjennom for eksempel SkatteFUNN og Innovasjon Norge.
Skal man starte opp et prosjekt innebærer det en viss risiko i at man kan feile og potensielt tape penger. Offentlig støtte kan være med å begrense denne risikoen.
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler