Kickstarter fremtiden med 6,8 millioner

Kickstarter fremtiden med 6,8 millioner

Kickstarter fremtiden med 6,8 millioner 2560 2560 Maritime Bergen

I en tid med høye permisjons- og ledighetstall vil Vestland fylkeskommune dele ut millioner til bedriftsintern opplæring for å kickstarte framtidig vekst.

Etter et halvt år med Covid-19, i tillegg til oljeprisfallet, er vi inne i en periode hvor arbeidsledigheten er på 4,7 prosent og mange fortsatt er permittert. I den forbindelse ønsker Vestland fylkeskommune å være med å forbedres oss for fremtidig vekst og nye markedssituasjoner.

Vestland fylkeskommune var tidlig ute med økonomisk støtte for å dempe konsekvensene av koronapandemien, og allerede i april ble den første pakken på 22,2 millioner lagt frem. Fylkeskommunen har uttalt at vi har kapitaltunge næringer i fylket vårt og det er viktig å sette inn tiltak der hvor næringen best kan hjelpes.

Fylkesordførar Jon Askeland

Nå er det altså opplæring internt i bedrifter som skal fokuseres på. Midlene kan benyttes til ekstraordinære opplæringstiltak i forbindelse med planer for fremtidig vekst eller tilpasning til nye markedssituasjoner. Også ansatte som er i permisjon kan være med på bedriftens opplæring støttet av fylkeskommunen.

Les mer om kriterier for søknaden her. Har du flere spørsmål knyttet til hvordan fylkeskommunen vurdere søknadene kan du ta kontakt med rådgiver Johanne Sognefest-Haaland. E-post: johanne.sognefest-haaland@vlfk.no Telefon: 992 61 004

For spørsmål om hvordan du praktisk fyller ut søknadsskjema og en eventuell utbetaling kan du kontakte spesialrådgiver Rajwinder Kaur Daphu. E-post: Rajwinder.Kaur.Daphu@vlfk.no. Telefon: 488 81 749

Link til søknadsskjema finner du her.

Lykke til med søknaden!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler