Skipsfartens Grand Old Lady

Skipsfartens Grand Old Lady

Skipsfartens Grand Old Lady Maritime Bergen

Få med deg Eilert Munchs foredrag om den maritime foregangsgkvinnen Ellen Marie Forland på Bergens Sjøfartsmuseum torsdag 20. februar kl. 19.00

Ellen Forland var kjerringa mot strømmen. Hun var strilen fra Austevoll som ble en foregangskvinne innen seismikk og offshoreindustrien i Norge. Hun ble en legende i sin egen tid blant norske sjøfolk og verftsarbeidere. Det er utallige historier om hennes omsorg for sine sjøfolk og de som bygget hennes skip. Uten at de skulle lages blest om det, støttet hun også en rekke forskjellige tiltak, deriblant filmserien «Vår Maritime Kultuarv».

Eilert Munch Lund, som fikk Sjømannsprisen av A. Wilhelmsen Foundation i 2011 for sin innsats for norske sjøfolk, forteller om mennesket Ellen Forland og deres samarbeid fra 2006 og frem til Ellen Forland gikk bort i 2010.

Tid: Torsdag 20. februar kl.: 19:00
Sted: Bergen Sjøfartsmuseum

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler