Ventilordning for lokale virksomheter

Ventilordning for lokale virksomheter

Ventilordning for lokale virksomheter 300 200 Maritime Bergen

En kompensasjonsordning skal hjelpe virksomheter som er rammet av korona og som har falt delvis eller helt utenfor andre støtteordninger.

Bergen kommune administrere en ny støtteordning og har 44,3 millioner kroner å dele ut til lokale virksomheter som er hardt rammet av smitteverntiltak grunnet den pågående pandemien, og som i tillegg ikke faller innenfor andre støtteordninger.

Virksomheter som søker må blant annet ha adresse i Bergen, være registrert med organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene og søknadsfrist er 18. juni. Søkeren må altså også være en bedrift som faller utenfor den generelle statlige kompensasjonsordningen, og årsaken til dette må oppgis. Se grundigere beskrivelse av og vilkår for ordningen her.

Ved å lansere en slik ordning ønsker Bergen kommune å hjelpe virksomheter over den pågående kneiken, noe som gjør at flere vil kunne stå støtt på andre siden av pandemien.

Søknadsskjema finner du her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler