Arendalsuka

Arendalsuka

Arendalsuka 2048 1536 Maritime Bergen

Arendalsuka er etablert som en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, og samfunns- og næringsliv møtes for debatt og utforming av politikk for nå- og fremtiden.

Maritime Bergen har, ved å ligge til kai med Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, de to siste årene lagt til rette for at næringslivet i Bergensregionen har fått muligheten til å delta på en av Norges største og viktigste politiske arenaer. Gjennom vårt engasjement under Arendalsuka har vi oppmuntret til samhandling og samarbeid med aktører i næringen, men også på tvers av næringer.

Hovedmålsettingen er å øke samhandlingen med våre nasjonale samarbeidspartnere; «samarbeide hvor vi kan – konkurrere når vi må». Samtidig ønsker vi å synliggjøre Bergens sterke posisjon nasjonalt og fremheve hvorfor Bergen er Norges industrielle shippinghovedstad.

Ønsker du mer informasjon om Maritime Bergen på Arendalsuka, ta kontakt med kjersti@maritimebergen.no
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler