Nor-Shipping

Nor-Shipping

Nor-Shipping 733 491 Maritime Bergen

Nor-Shipping er Nord-Europas ledende maritime messe med konferanser og profesjonelle nettverkssamlinger. Her blir ledende maritime aktører, teknologiske entreprenører, investorer og politikere invitert. Med dette skapes det en internasjonal plattform hvor beslutningstakere kan samarbeide på tvers av fagfelt og interesseområder for å finne løsninger på dagens utfordringer – og Nor-Shipping er et viktig sted å delta for Norges maritime hovedstad.

Messen arrangeres annet hvert år på Lillestrøm og neste gang dørene åpnes på Nor-Shipping er 6. – 9. juni 2023.

Maritime Bergen har de siste årene deltatt med fellesstand for medlemmene våre fordi vi ønsker å vise frem Bergen som Norges maritime hovedstad. Maritime Bergen sin stand under Nor-Shipping er et samarbeidstiltak knyttet til kompetansemiljøene hvor klyngen har sine styrker. Disse områdene er økonomi og finans, maritim ledelse, og operasjon og teknisk drift. Hovedmålsettingen er å øke samhandlingen internt mellom miljøene slik at et samlet miljø utvikler seg og utad profilerer sin samlede kompetanse.

Vi rigger et program for de fire dagene vi er på Lillestrøm og inviterer våre deltakere bl.a. til dialog med både nasjonale, regionale og lokale politikere.

Dersom du og din bedrift er interessert i å delta sammen med Maritime Bergen på Nor-Shipping 2023, ta kontakt med prosjektleder Kjersti Soldal Meredith på e-post: kjersti@maritimebergen.no
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler