Et HAV av muligheter

Et HAV av muligheter

Et HAV av muligheter 2480 1656 Maritime Bergen

I en av Norges største kompetansebaserte bransjer finnes det uante muligheter, og næringen er avhengig av nok og riktig kompetanseproduksjon. For å synliggjøre næringen for unge gjennomfører vi årlig Et HAV av muligheter.

Arrangementet skal vise mulighetene som ligger i å ta en realfaglig, maritim og/eller teknisk utdanningsvei. Et HAV av muligheter arrangeres sammen med og på VilVite for elever i ungdoms- og videregående skole.

Vi gjennomfører arrangementet i skoletid og oppfordrer lærere til å legge dette inn i undervisningen. Det holdes mange, korte foredrag fra studenter, traineer, lærlinger og ansatte i maritim næring med påfølgende standtid i VilVites utstilling.
Hvert år kommer ca. 200 elever, lærer og foresatte.

For spørsmål om Et HAV av muligheter, ta kontakt med line@maritimebergen.no
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler