Kvinner i Kuling

Kvinner i Kuling

Kvinner i Kuling 2480 1656 Maritime Bergen

Maritime Bergen arrangerer årlig konferansen Kvinner i Kuling ( KiK). Gjennom KiK skal maritim næring synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for kvinnelige studenter fra ulike utdanningsinstitusjoner.

I 2010 gjennomførte Maritime Bergen en undersøkelse som viste at medlemsmassen vår hadde en kvinneandel på under 10 %. Ungdom generelt, og jenter spesielt visste svært lite om maritim næring og få så på den som en potensiell karriereretning. På bakgrunn av disse resultatene satte Maritime Bergen i gang med to kvinnerettede arrangement (Kvinner i Kuling og Et HAV av muligheter).

Kvinner er fortsatt underrepresentert i tekniske og operasjonelle stillinger, så arbeidet vårt med å synliggjøre næringen fortsetter.

Under KiK får kvinnelige studenter muligheten til å møte sentrale ressurskvinner fra shippingnæringen. Etter foredrag arrangeres «speed-dating» mellom deltakerne og shippingansatte. På denne måten håper vi å øke rekrutteringsgrunnlaget til maritime yrker.

Under Kvinner i Kuling deltar ca. 100 studenter, og 40 ansatte fra shipping stiller opp for samtaler med deltakerne.

For spørsmål om Kvinner i Kuling ta kontakt med line@maritimebergen.no
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler