Ka vil DU bli?

Ka vil DU bli?

Ka vil DU bli? 406 345 Maritime Bergen

I forbindelse med faget Utdanningsvalg, som ble innført på ungdomstrinnet høsten 2008, satte Bergen kommune og den gang Hordaland fylkeskommune i gang tiltaket Ka vil DU bli? Faget er obligatorisk for alle elever på ungdomstrinnet. Målet med faget er å gi elevene bedre grunnlag for valg av utdanning. Ved at elevene får mer kunnskap i forkant ønsker man å oppnå at flere elever havner på riktig skoleplass og dermed fullfører sin videregående opplæring.

I forbindelse med Ka vil DU bli? bidrar Maritime Bergen med tilgang på maritime bedrifter. Elever får en hel dag gjennom informasjon, demonstrasjon og utprøving et innblikk i en av Norges største og viktigste næringer, noe som bidrar til påfyll av kompetanse på sikt.

Maritime Bergen, med medlemmer, har siden 2008 tatt med elever ut i den maritime klyngen, og hundrevis av elever har på denne måten fått innsikt i en næring de ellers kanskje ikke ville lært så mye om.

For spørsmål om Ka vil DU bli? ta kontakt med line@maritimebergen.no
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler