Maritimt Barometer

Maritimt Barometer

Maritimt Barometer 2560 1707 Maritime Bergen

Maritime Bergen utførte det første Maritime Barometer i 2016. Da var det en lokal undersøkelse som ble utsendt til Maritime Bergens medlemsbedrifter. Året etter ble konseptet utvidet og dekket større deles av Bergensområdet; I tillegg til Maritime Bergens medlemsbedrifter, ble undersøkelsen sendt ut til medlemsbedrifter i Kystrederiene og Bergens Rederiforening.

I 2018 dekket Maritimt Barometer Vestlandsregionen. Undersøkelsen ble utsendt til medlemmer av Kystrederiene, Lokalforeningen av Norges Rederiforbund på Vestlandet, Maritimt Forum Nordvest, Maritimt Forum Stavangerregionen og Maritimt Forum Haugalandet og Sunnhordaland i tillegg til Maritime Bergen.

Maritime Bergen samarbeider tett med Maritimt Forum for å opprettholde dagens rammevilkår og maritime politikk- En politikk som legger grunnen for størst mulig maritim verdiskapning, teknologiutvikling og sysselsetting i Norge. Som en del av dette er derfor fjorårets Maritimt Barometer utvidet til å bli en nasjonal undersøkelse.
Hensikten er å ha temperaturmåler blant våre og våre samarbeidende organisasjoners medlemmer.

Les hele rapporten fra 2019: Maritimt Barometer 2019
0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler