Storm i et vannglass

Storm i et vannglass

Storm i et vannglass 2048 1367 Maritime Bergen

Storm i et vannglass er en årlig konferanse for Bergens studenter som gir innblikk i mulighetene som finnes i en yrkesvei rettet mot havet.

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med GCE Ocean Technology, NCE Maritime CleanTech, Salmon Group og Hub for Ocean. Studentene får presentasjoner fra de ulike havnæringene og speed-date ressurspersoner fra havnæringene.

Sammen med de andre havklyngene synligjør karrieredagen Storm i et vannglass havnæringenes attraktive og spennende yrkesveier, og gir studenter anledning til å knytte kontakter med ansatte fra næringslivet. Etter foredrag fra representanter fra havnæringene, gjennomføres «speed-dating», hvor studentene får èn-til-èn samtaler med havets ansatte.

Vi får på ett og samme arrangement presentert flere muligheter som ligger i havet, og ved hjelp av våre samarbeidspartnere, vist fremtidige kolleger hva som kan vente dem om de velger den blå retningen.

Arrangementet trekker om lag 120 studenter, og 40 ansatte i havnæringene stiller opp.

For spørsmål om Storm i et vannglass ta kontakt med line@maritimebergen.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler