Fish & Ships

Fish & Ships

Fish & Ships 2048 1367 Maritime Bergen

Fish & Ships er en årlig konferanse for Bergens studenter som gir innblikk i mulighetene som finnes i en yrkesvei rettet mot havet.

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med NCE Seafood Innovation Cluster. Studentene får presentasjoner fra maritim og marin næring speed-date ressurspersoner fra havnæringene.

Fishs & Ship synliggjør havnæringenes attraktive og spennende yrkesveier, og gir studenter anledning til å knytte kontakter med ansatte fra næringslivet. Etter foredrag gjennomføres «speed-dating», hvor studentene får èn-til-èn samtaler med havets ansatte.

Vi får på ett og samme arrangement presentert flere muligheter som ligger i havet, og ved hjelp av våre samarbeidspartner, vist fremtidige kolleger hva som kan vente dem om de velger den blå retningen.

Arrangementet trekker om lag 60 studenter, og 40 ansatte.

For spørsmål om Fish & Ships ta kontakt med line@maritimebergen.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler